IMG_4044-Dele

Åse og Geir Øystein Andersen er vertskap for huskirka som holder til i Gustava Kiellandsvei 12 på Gamlegrendåsen. Kjernen i fellesskapet består av 2 familier med barn og ungdommer.

Huskirka samles de fleste helger enten til middagsfellesskap fredag eller frokostsamling søndag. Vi samles omtrent annenhver gang i hver av de to husstandene. Disse samlingene står oftest på kalenderen, slik at det skal være mulig for alle som vil å delta. Imidlertid skjer planlegging ofte kort tid i forkant.

Skolebarna møtes til «Jesus-skole» i huskirka en hverdag etter skoletid.

Huskirka rommer også en «minigruppe» bestående av 3 damer som møtes en formiddagstime med fokus på bønn: tilbedelse, erkjennelse, takk og utfordringer.

Vi støtter et disippelhus i Oslo hvor en av ungdommene som har vokst opp i huskirka nå bor.

Vi har rom for flere i fellesskapet vårt. Er du interessert eller nysgjerrig, så ta gjerne kontakt med Åse eller Geir Øystein.

IMG_6409-Dele IMG_0604-Dele _MG_5835-Dele