Tilsynsmann Jan Inge Ringsby skal avslutte sitt tilsyn i menigheten vår med et besøk 3. juni. Han har allerede hatt samtaler med ansatte og forstander.

Medlemmer i menigheten har mulighet til å avtale å få en samtale med tilsynsmannen i forbindelse med tilsyn. Vi legger til rette for samtaler fysisk, digitalt eller per telefon. Jan Inge kan kontaktes via telefon 474 66 376 eller e-post: janinge.ringsby@frikirken.no dersom du ønsker en samtale. Vi har satt av tid til samtale fra kl 14-16 og kl 18-19 den 3. juni. 

Det er gledelig at samfunnet åpner opp litt igjen og det er flere muligheter til å kunne samles fysisk. Vi håper på at godværet fortsetter og inviterer til en huskirkesamling med middag ute over bålpanna kl 16-18 i Jonsekollen (P.A.Munchsgt 2). Vi serverer en enkel grytemiddag og det blir nattverd og fellesskap. Vi tenner bålpanna fra kl 16, mulighet for å komme litt etterhvert dersom dagsplanen tilsier at det er vanskelig å komme akkurat kl 16. Ta med egen dyp tallerken, bestikk, kopp, drikke, noe å sitte på og klær etter vær. For at vi skal kunne beregne matmengde så trenger vi en påmelding innen tirsdag 1. juni til Ingeborg på tlf 91859049.

På kvelden blir det nettverksmøte/menighetsmøte kl 19.30 i Gustava Kiellandsvei 12. Det er bare en sak på sakslista og det er tilsynsmannens samtale med menigheten. Vi oppfordrer alle som er interessert i nettverkets framtid til å møte. Jeg antar at det vil bli en anledning til å løfte blikket litt og tenke gjennom hvordan ting fungerer hos oss og hva vi ønsker for framtida. Alle er velkommen uavhengig av medlemsskap i Frikirken. Dette er en unik anledning for tilsynsmannen til å bli kjent med oss og også for de av dere som ikke kjenner Frikirken så godt til å få et innblikk.