Fra onsdag 12. februar til søndag 16. februar får vi besøk av Jan Rettedal som er menighetsveileder i Frikirken.

Jan har som vane å besøke oss en gang i året og det gleder vi oss alltid til. Han forkynner med varme og humor og gir ofte noe som vi husker i lang tid etterpå.

Temaet denne gangen er «Forvandlet i Jesu nærhet».

Jan skriver følgende om hva vi skal snakke om:

1. Hva skjer med oss i møte med  Jesus? Hvordan reagerte mennesker den gang på ham – det han sa og det han gjorde, og hvordan reagerer mennesker i dag på det?

2. Hva gjør kontakten og fellesskapet med Jesus – og hans venner – med den enkelte av oss over tid? Gjennom et langt liv?

Vi skal speile oss i en del av personene rundt Jesus for å lære av dem og for å bli inspirert (og kanskje av og til advart).

Hos oss er samværsformen ikke for høytidelig. Jan innleder og alle ønskes velkommen til å bidrar til den gode, oppbyggelige samtalen etterpå. Vi setter også av rikelig med tid til fellesskap med mat og prat.

Vi bruker hjemmene våre og kommer til å være på forskjellig adresse hver dag. Bruk google-kalenderen og SMS-info for å være oppdatert på tid og sted. Inviter med venner og fyll opp stuene!

Program:

• Onsdag 12. februar møtes vi hos Åse og Geir Øystein med familie, i Gustava Kiellands vei 12. Kaffen er klar fra kl 18.30. Vær klar til innledning kl 19. Vi avslutter med kveldsmat fra ca kl 20.30.
  • Torsdag 13. februar møtes vi hos Gunnar Valand i Mauritz Hansensgate 22. Kaffen er klar fra kl 18.30. Vær klar til innledning kl 19. Vi avslutter med kveldsmat fra ca kl 20.30.
  • Fredag 14. februar møtes vi hos Ingeborg og Bjørn i Münstersvei 34. Vi spiser taco sammen fra kl 16.30. Meld gjerne til Ingeborg på tlf 918 59 049 at du kommer, så blir det lettere å beregne mat til alle. Vi avslutter måltidet med nattverd og fortsetter med fellesskap for alle. Jan innleder fra ca 18.30.
  • Lørdag 15. februar ønskes vi velkommen til Sarita og Brede i Rudsåsveien 42 fra kl 12 til 15. Ta gjerne med noe til kaffebord, vertskapet ordner med drikke. Det blir litt uformelt samvær før og etter en samling for familien, der Jan har litt (eller mye) å dele med oss.
  • Søndag 16. februar møtes vi hos Daniel og Nishti i Sandsværveien 167. Gudstjenestefellesskap fra kl 12. Vi avslutter med lunsjspleis, ta med noe til felles bord.