Nå er uka her og vi er klar for besøk. Menighetsveileder i Frikirken Jan Rettedal har besøkt oss flere ganger tidligere, sist gang for to år siden. Denne gangen vil han snakke om bærekraftig tro og tro som holder gjennom tøffe tider. Jan forkynner med varme og humor og det blir alltid tid til en god latter. Det blir mye tid til fellesskap gjennom uka/helga og her er det også mulighet til å invitere med venner.

Plan for dagene:

Onsdag kl 20-22 i Gustava Kiellandsvei 12 – undervisning og fellesskap

Torsdag kl 20-22 i Bergsliens gate 15 (hjemme hos Paul og Rossy) – undervisning og fellesskap

Fredag fra kl 16.30 i Münstersvei 34 – fredagstaco, nattverd og undervisning. Vertskapet kjøper inn til taco. Kom gjerne og vær med å lage til maten fra kl 16.30. Vi spiser ca kl 17. Nattverd rundt bordene. Jan Rettedal underviser fra ca kl 19. Gi gjerne beskjed til Ingeborg på 91859049 hvis du kommer, så blir det lettere å beregne mengde mat osv.

Lørdag i Gustrava Kiellandsvei 12 – Fellesskap og undervisning

Søndag i Gustava Kiellandsve 12 – Formiddagsgudstjeneste

Tidspunkt og opplegg for lørdag og søndag er ikke helt spikra ennå, så følg med på kalenderen som du finner via dinkirke.no. Ingeborg sender meldinger til dem som står på SMS-lista. Er du ikke på lista, så send en melding til 918 59 049 med ønske om å få SMS-info fra nettverket.
Det er også opprettet et Facebook-arrangement for dagene – noe som gir mulighet til å dele/sende invitasjoner for dem som ønsker det.

«Herren er nær hos dem som har et nedbrutt hjerte,
han frelser dem som har en knust ånd.
Mange ulykker rammer den rettferdige,
men Herren frir ham ut av dem alle.» (Sal 34,19-20)