Badevakt

For høsten har vi bestemt å satse på fellesskap på tvers av huskirkene hver 3. søndag. Dette er fellesskap for alle, små og store, tykke og tynne osv… Vi samles i huskirka i Gustava Kiellandsvei 12, hjemme hos familien Andersen. Første søndag i høst blir 12. august. Jeg håper dette skal bli en arena hvor vi kommer sammen og blir oppmuntra, og et sted der det er lett for nye å tørre å komme innom for å se hvordan fellesskapet vårt er.

Sånn ca hva som skjer:

Kl 15 kaffe og sosialt – vi kommer sammen

Kl 15.30 vi samler oss: Bibel og visjon – Hva har vi på hjertet? Hva har vi i huset? Hva er Guds hjerte for oss?

Kl 17  Middagsfellesskap med nattverd

Lurer du på noe, så ta gjerne kontakt med vertskapet, Åse eller Geir Øystein. De blir sikkert også glade for en liten tilbakemelding fra dem som har tenkt til å komme, så blir det lettere å beregne middagsmat.

Velkommen!