«Kom, la oss juble for Herren, hylle vår frelses klippe!» (Sal 95,1)

Kongsberg frikirke

Fellesskapssamlingene vi har hatt i nettverket vårt har stort sett begrenset seg til undervisningssamlinger på torsdagskvelder og 1-2 fellesskapshelger per semester. Nå har vi lyst til å prøve noe litt annerledes. Høsten 2018 inviterer vi til fellesskapssøndag i huskirkenettverket, enten i GK12 eller i en av de andre huskirkene, omtrent hver tredje uke. Vi starter litt allerede nå – velkommen til fellesskap på søndag 27. mai kl 15, i Gustava Kiellands vei 12. Se kalender www.dinkirke.no.

Det er Bibelen og måltidsfellesskap med nattverd som kjennetegner våre samlinger. Ønsket er at det som kjennetegner nytestamentlig liv skal utvikle seg videre mellom oss (Apg 2,42-47). Slik blir det også disse søndagene.

Vi har erfart at Gud er god, at mennesker får møte Jesus Kristus til helt liv, at kraft og modning til hverdagene i hjem og samfunn blir forløst. Enda en gang vil vi spa rundt det treet som heter Kongsberg huskirkenettverk (Luk 13,8).

Vi ber om at denne tiden blir rik for våre liv og relasjoner, her på vårt sted (Matt 6,33).