D11 bønnSarita og Brede Wallumrød er vertskap for huskirka som holder til i Rudsåsveien 42. Sammen med sin familie med barn og ungdommer i ulike aldere lever de huskirkelivet. Historien om bålfellesskapet har vært og er sentral i deres menighetsliv.

Ellers kan disse to bibelversene si noe om det liv som leves i denne huskirka:

«Er det noen blant dere som lider? Da skal han be. Er noen glade til sinns? Da skal han synge lovsanger. Er noen blant dere syke? Han skal kalle til seg menighetens eldste, og de skal be over ham og salve ham med olje i Herrens navn. Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt. Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.» (Jakob 5.13-16)

«Hva mener jeg da søsken? Jo, når dere kommer sammen, har én en salme, en annen et ord til lærdom, en har en åpenbaring, en har tungetale, en annen har tydningen. Men la alt tjene til å bygge opp.» (1.kor.14.26)

Ønsker du å vite mer og bli kjent med disse folka, så ta kontakt med Brede eller Sarita.