Alpha

Tirsdag 5. februar kl 19 starter vi Alpha-kurs i Kongsberg Frikirke.

Alpha er en plass der du kan utforske den kristne troen. Hver samling tar opp ulike spørsmål rundt tro og er designet for å skape samtale. Alpha drives over hele verden og alle er velkomne. Det går online, i kafeer, kirker, universiteter, fengsler, hjem – overalt! Ingen Alpha ser helt like ut, men generelt har de tre viktige ting til felles: fellesskap, tema og en samtale.

I Kongsberg Frikirke har vi ikke noe kirkebygg, så vi møtes som oftest hjemme hos hverandre. På kurset møtes vi hjemme hos Bjørn og Ingeborg i Münstersvei 34, på Gamlegrendåsen. Hver kurskveld starter med en kopp kaffe eller te og litt enkel mat og uformell prat. Deretter setter vi på en undervisningsvideo som varer ca 25 minutter. Videoen har engelsk tale og norsk teksting. Etter undervisningen er det ca 40 minutter avsatt til gruppesamtale. Du velger selv om du vil si noe eller ikke. Vi avslutter kvelden slik at du kan gå hjem senest kl 21.

Har du lyst til å bli med? Send en melding eller ring til Ingeborg på telefon 918 59 049 eller e-post ingeborg@dinkirke.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding er uforpliktende og du kan bli med på den første samlingen og se hva du synes. Hvis du trives kan du bli med videre, en gang eller flere ganger. Kurset vil gå hver tirsdag til og med 30. april. Dessuten blir det en helgesamling hvor vi møtes fredag 12. april og lørdag 13. april. Kurset er gratis.