Vi starter opp med bibelkvelder igjen fra 9. september 2021 og kommer til å ha bibelkveld ca en gang i måneden. Datoene i høst blir: 9. september, 30. september, 11. november og 9. desember.

Jens Iver Jenssen er ansvarlig for bibelkveldene. Tema eller tekst kunngjøres på SMS et par dager i forveien, til de som står på lista. Har du noe du lurer på i Bibelen? Jens Iver er veldig åpen for spørsmål og innspill til tema og tekster.

Vi starter kveldene med uformell prat over en kaffekopp fra kl 19.30. Det er mulig å komme når som helst mellom 19.30 og 20.00. Fra kl 20 deler Jens Iver det han har på hjertet, og det er mulig å stille spørsmål. I etterkant er det åpent for respons og forbønn.

Vi samles i huskirka i Gustava Kiellands vei 12. Det blir også mulighet til å følge samlingen digitalt på zoom. Bruk denne linken: https://zoom.us/j/91899124511