Bibelkvelder våren 2020

Ut i fra den responsen vi har fått på vår mini «spørreundersøkelse» før jul, så har vi valgt å legge vårens bibelkvelder til søndagskvelder mellom kl 19 og 21. Det blir oppstart søndag 19. jaunar. Vi har bibelkvelder ca hver 3. uke, men ikke i en helt fast syklus. Datoer er lagt inn på google-kalenderen på nettsiden vår. Du kan også se en oversikt i PDF-versjon via denne linken. Samlingssted for bibelkveldene er satt til Gustava Kiellands vei 12, men det kan bli endringer på det. Det er muligheter for å møtes til måltidsfellesskap ala kveldsmat eller middag i forkant av dette noen av datoene. Nærmere informasjon blir lagt ut på kalender og deles via SMS i forkant.Jens Iver er vår kjærkomne underviser, som dykker ned i bibeltekstene og hjelper oss til å se ting på nye måter. Han er alltid åpen for spørsmål underveis, og er også åpen for inspill på tema/tekster. Så hvis du har noe du har lyst til å lære mer om, så ta gjerne kontakt med Jens Iver på telefon 971 68 734. Vi ønsker gjerne å bli flere på disse kveldene. Kanskje har du en venn du kan invitere med?  

Forvandlet i Jesu nærhet

Dette blir temaet for Jan Rettedals besøk hos oss fra onsdag 12. februar til søndag 16. februar. Håper du vil sette av tid til å være sammen med Jan og oss andre i fellesskapet vårt. 

Ungdomsfelleskap

Noen av ungdommene møtes på søndagskvelder kl 19-21 for å ha fellesskap, lese bibelen og ha nattverd sammen. I utgangspunktet vil de møtes hver uke, men i høst har de ofte vært så få (mindre enn 3 stk) at samlingene har blitt avlyst. Nå etter jul ønsker de å ha fokus på å få med noen flere. Vær gjerne med å be for dette fellesskapet. 

Nettverksmøte november

På nettverksmøtet i november så ble det flertall for foreslått budsjett. Vi snakket også litt sammen om hva som skjer i huskirkene og nettverket. Referat og protokoll er tilgjengelig for dem som abbonnerer på nyhetsbrevet. 

Årsmøte 2020

Dato for Årsmøte for 2020 er satt til søndag 29. mars kl 17. Etter årsmøtet blir det middagsfellesskap og bibelkveld. 

Givertjeneste

For dem som har gitt gaver til huskirkene i 2019 så er dette rapportert inn til Frikirken sentralt via det nye medlemssystemet Cornerstone. De det gjelder vil få et brev fra Frikirken om hva som er rapportert inn og gir rett til skattefradrag. Ta kontakt med Ingeborg dersom noe ikke stemmer. Ønsker du å gi en gave til en av huskirkene, så er kontoinformasjon tilgjengelig på gavesiden

Velsigna nytt år!

«Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud.» (Fil 1, 9-11)

Hilsen fra Ingeborg