Her kommer en lett redigert versjon av nyhetsbrev som ble sendt ut 21. august:
Nyhetsbrev fra Kongsberg huskirkenettverk!
Fram til nå har jeg hatt en e-postliste med personer som er knyttet til vårt nettverk eller som har sagt at de ønsker e-post-informasjon fra Kongsberg Huskirkenettverk (eller Kongsberg Frikirke). Nå har jeg gått over til å bruke en funksjon via nettsiden, et nyhetsbrev. Bruk link på nettsiden for å melde deg på nyetsbrevet.  Nyhetsbrevene kommer nok ikke til å komme så veldig ofte, men hver gang vi har noe viktig å fortelle. Vi deler selvfølgelig ikke din e-post videre til andre.
SMS-varsel
I tillegg til e-postlista har jeg en SMS-liste med telefonnummer som jeg sender info til, for påminnelser om samlinger i nettverket. Telefonnumrene er lagret i min gmail-adresseliste. Dersom du ønsker å melde deg av eller på denne lista, så send meg en e-post eller en SMS til 918 59 049.
Nye personvernregler (GDPR)
Som kirkesamfunn og som huskirkenettverk så behandler vi en del personopplysninger. Tilknytning til kirkesamfunn er regnet som en sensitiv personopplysning og skal behandles med ekstra forsiktighet. Vi arbeider med å gjennomgå våre rutiner for å imøtekomme nye retningslinjer. Frikirken har utarbeidet en personvernerklæring på sine nettsider, som sier noe om hvordan medlemsopplysninger behandles. Disse kan du lese på: https://frikirken.no/personvern.
Nettverkssamlinger i høst
Vi fortsetter med å samles til BIBELUNDERVISNING hver 3. torsdag i høst. Det blir undervisning med tema/tekster fra bibelen. Vi bytter på å være annenhver gang i Gustava Kiellandsvei 12 og Rudsåsveien 42. Første samling blir førstkommende torsdag, 23. august kl 20 – 22 i Gustava Kiellandsvei, der Jens Iver underviser.
I tillegg blir det «FELLESSKAP PÅ SØNDAG» – huskirkesamling for alle huskirkene sammen hver 3. søndag i Gustava Kiellandsvei. Vi hadde dette en gang i vår og første samling i høst var 12. august. Da var i overkant av 20 personer samlet for å dele Guds ord, synge og be sammen, lage middag, spise og dele nattverd.
Status for huskirka i Mauritz Hansensgate
Huskirka vår i Hauritz Hansensgate 22 har for tiden ikke planlagt egne samlinger. Vi håper at de i nettverket som føler seg hjemme i denne huskirka deltar i nettverkets felles samlinger eller de andre huskirkeneKanskje ønsker noen også å ta ansvar for å samle til fellesskap videre? Hvordan utviklingen blir på sikt er ikke avklart ennå. Denne huskirkens konto består fortsatt og det er mulig å gi penger som før. Vertsskapet forvalter pengene i samråd med andre som involveres, samt kasserer. Vi takker Gud for måten han har brukt MH22 og ser med forventning mot hva som skjer i framtiden.
Ny e-postadresse

For å holde bedre orden i e-postene mine har jeg opprettet en egen konto for e-poster som angår huskirkenettverket og Frikirken. Jeg setter pris på om du benytter denne adressen til e-poster som angår huskirke og sånn: ingeborg@dinkirke.no. For kontaktinformasjon til andre personer i nettverket, se på denne siden:  http://dinkirke.no/wordpress/index.php/kontakt/

«For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer, eller noen makt, verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus vår Herre.» (Rom 8,38-39)
Ønsker deg en velsignet høst!
Vennlig hilsen Ingeborg