Fellesskapshelg 2018

Fra torsdag 25.- søndag 28. januar har vi ei helg med fokus på fellesskap på tvers av huskirkene. Jens Iver forbereder seg på å undervise for oss gjennom helga. Vi bytter på å være i de enkelte huskirkene. Lurer du på noe angående samlingene, så ta gjerne kontakt med vertskapet for å spørre.  Til måltider kan det også være fint for vertskapet å ha en viss anelse om hvor mange som kommer.

Program for helga:

Torsdag kl 20 i Rudsåsveien 42: Lovsangskveld

Fredag kl 19 i Gustava Kiellandsvei 12: Kveldsmat, nattverd og bibelundervisning (mulighet for de minste til å gå hjem etter kveldsmat/nattverd).

Lørdag i Mauritz Hansensgate 22 – Fellesskapslørdag med programposter sånn noenlunde som dette:

• Kl 13Undervisning for hele familien.
  • Kl 14-16 Middagsfellesskap – vi lager middag og spiser sammen.
  • Kl 16-18 Undervisning for de voksne.
  • Kl 19 Fortsetter fellesskap utover kvelden for dem som ønsker med kveldsmat og nattverd.

Søndag kl 12 i Rudsåsveien 42: Enkel familiesamling.