VEIEN VIDERE VÅREN 2003
Skilt.jpg (398273 bytes)
Hva skjer etter Alpha kurset? Hvor går veien videre med Kongsberg Frikirkegruppe - dinkirke.no?

Videreføring av Alpha kurset
Når Alpha kurset avsluttes føres de som vil videre inn i de livsnære gruppene som allerede er i Kongsberg Frikirkegruppe. Disse samtalegruppene baserer seg på livsnære prinsipper og vil være hver uke etter påske.

Vi gjør opp status
Tirsdag 13. mai kl. 19.00 samles vi for å gjøre opp status. Vi ser på hva som har skjedd med gruppa fra det forrige møtet høsten 2002. På dette møtet ble det bestemt å gjøre opp status i mai etter Alpha kurset, og avgjøre om man fortsatt ønsker å stifte menighet basert på noen enkle kriterier.

Dette statusmøtet er for medlemmer og andre interesserte i Kongsberg Frikirkegruppe. I forbindelse med dette møtet ønsker man å legge alle aktiviteter ned og utfordre på nytt. Noen aktiviteter vil fortsette, men det åpnes for at noen legges permanent ned og andre kan starte opp.

Veien videre
Visjonen for Kongsberg Frikirkegruppe - dinkirke.no er Kjærlighet, helhet, nærhet - til hverandre, til Kongsberg, til Guds ære. Med det mener vi at vi ønsker å være tilstede for og med mennesker i hverdagen. En viktig del av dette er de livsnære samtalegruppene. Andre aktiviteter vil kunne være Minimessser, barnearbeid og andre tjenestegrupper.

Sist oppdatert: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)