Nyhetsbrev 30. september 2003

"HAGE - liv i vekst"...
... har nå hatt 15 deltagere innom. Deltagelsen er stigene. Syv har vært med fire av fem ganger. Prosessen mellom HAGE-samilingene er like viktig. Utfordringer ligger på www.dinkirke.no.
    Sist HAGE underviste Jon Arne Nygård om tjenersinn og lederskap. PowerPoint-presentasjonene finnes på nettstedet - se vedlegget for smakebit!
    Neste HAGE blir fredag 17. oktober - med Oslo-tur. Vi skal blant annet på seminar om menighetsplanting i Storsalen. De som blir med her får mer innsikt i hva menighetsplanting går ut på, og et bedre grunnlag til å vurdere sitt eget forhold til Kongsberg Frikirke dinkirke.no i tiden framover.
    HAGE inviterer også til weekend på Dalhøgd (Veggli) 24.-26. oktober.
    Mer om både weekend og seminar om menighetsplanting finner du via www.dinkirke.no

Smil: Overgivelse... Sjekk vedlegget!
FRA KALENDEREN
Grupper hver uke (tre av fire). Se www.dinkirke.no - denne uka onsdag 1/10 (Gudes gt) og torsdag 2/10 (Olavs gt)
Livsnær gruppe for skolebarn onsdag 1/10 kl 17.30-18.45, i Olavs gt. 27 - på nettstedet finnes blant annet oppsummering av gruppekveldene.

Forøvrig:
Alt godt og riktig gode dager til alle - lev velsigna!
"Herren skal alltid lede deg og mette deg i det tørre land. Han skal gi deg nye krefter, så du blir lik en vannrik hage, ja, som et kildevell der vannet aldri svikter."
Jesaja 58, 11.

Kongsberg Frikirkegruppe dinkirke.no, Geir Øystein Andersen
- kontakt/spørsmål/tips geiroa@dinkirke.no eller via www.dinkirke.no

Publisert: 10. oktober 2003