Nyhetsbrev 4. september 2003

FORNYELSE AV NETTSTEDET
Nettstedet www.dinkirke.no tjener og bygger oppunder virksomheten til Kongsberg Frikirekgruppe dinkirke.no. Tjenestegruppa "Teknisk gruppe" driver stedet, og har nå fornyet og forbedret det hele en vakker liten smule. Ta en titt!

UTFORDRINGER FRA HAGE
Denne ukas utfordring i HAGE handler om å leve menighet og disippelliv. Bli med i en livsforvandlende prosess! Ikke noe mindre har vi forespeilet for "HAGE - liv i vekst", vår disippel- og ledervandring som strekker seg over resten av dette året. Se www.dinkirke.no/hage for mer om utfordringer og opplegg.

LIVSNÆR GRUPPE FOR SKOLEBARN - FØLG UNDERVISNINGEN PÅ NETT
20. august startet vi med livsnær gruppe for barn i skolealder. 6 bar fra fire familier møtte. Onsdag denne var vi samlet igjen. 11 barn fra syv familier møtte! Spennede å være i gang med dette. Vi ønsker å utruste barna for et godt liv i Jesu menighet, sammen med Jesus i hverdagen. For foreldrenes oppfølging og informasjon legger vi ut resymé av undervisningen på nettstedet vårt.

Smil: Lev dagen i dag... Sjekk vedlegget!
FRA KALENDEREN
Grupper hver uke (tre av fire). Se www.dinkirke.no
Neste "HAGE - et liv i vekst" onsdag 24/9 kl 1900-2145 og torsdag 25/9 kl 1100-1300 (med lunsj), i Olavsgt. 27. Jon Arne Nygård fra Frikirkens Landsmisjon kommer. Tema er lederskap, med vekt på personlig vekst og modning.

Forøvrig:
Alt godt og riktig gode dager til alle - lev velsigna!
"Hva skal vi sammenligne Guds rike med? ... Det er som sennepsfrøet ... når det er sådd, vokser det opp og blir større enn alle andre hagevekster..."
Markus 4, 30-32.

Noen får epost fra oss for første gang i dag. Gis oss beskjed om du vet om noen som bør få den, eller om du selv ikke lenger vil ha den.
Kongsberg Frikirkegruppe dinkirke.no, Geir Øystein Andersen
- kontakt/spørsmål/tips geiroa@dinkirke.no eller via www.dinkirke.no

Publisert: 4. september 2003