Datahjelp - 6. mai

Tirsdag 6. mai er det mulig å få datahjelp av Kongsberg Frikirkegruppes Tekniske Gruppe. Har du problemer med pc'en, funker ikke internett/epost eller er det cd/dvd spilleren som ikke fungerer?

Hvis du ønsker hjelp til å få fikset pc'en eller hjelp til feilsøking, er vi behjelpelige med det denne tirsdagen. Vi kommer til å starte kl. 20.00 og hjelpe de som har meldt seg. Forutsetningen for at vi kan komme hjem til deg og hjelpe deg, er at du på forhånd har kontaktet oss pr. mail. Vi kan treffes på:
jangeorg@dinkirke.no eller brede@dinkirke.no

Generelt ønsker vi å tilby datahjelp på følgende områder:
- Tekniske feil/problemer (hardware, software)
- Installasjon/oppsett av pc
- Opplæring, men ikke "kursing"

Vi har ikke kapasitet til å hjelpe:
- folk som ønsker å lage noe (dokument, rapport, brosjyre etc.)

Dette tilbudet vil muligens komme igjen seinere på våren, men nøl ikke bare ta kontakt. Vi tar ikke penger for å hjelpe deg. Våre tjenester er gratis, men du er hjertelig velkommen til å gi en gave til Kongsberg Frikirkegruppe.

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)