Hvor er vi? Hvor går vi?

Tirsdag 13. mai kl. 19.00 samles interesserte og medlemmer til statusmøte i Kongsberg Frikirkegruppe - dinkirke.no. Vi ser på smakebiter fra året som har gått, gjør opp status og tiden framover. Hvor dette møtet skal være kommer det mer informasjon om seinere.

Vi oppsummerer året med de aktiviteter som har foregått (Aksjon Åsen, Alpha kurs). Ønsker også å gi litt påfyll av visjonstankene rundt dinkirke.no.

Vi gjør opp status ifølge de fire kriteriepunktene vi presentere på tilsvarende møte i august 2002. Der satte vi mål for hvordan vi skulle måle vekst med tanke på menighetsdannelse høsten 2003. Det er ennå en stund til høsten 2003, men vi ser mye bra. Alt vi satte oss fore har vi gjennomført, og Gud gir vekst ved dette.

Det er laget en enkel statusoppstilling som sier hvor Frikirkegruppa pr april 2003 står i forhold til de fire kriteriepunktene.

Hva er Guds vei videre for Kongsberg Frikirkegruppe - dinkirke.no?

Når vi skal svare på dette er det viktig å ha klart for seg visjon, hensikt og verdier. Vi vil arbeide mer med dette framover.

Arbeidsutvalget arbeider nå med et opplegg for de neste månedene (se referat fra møte 22/4), der alt Frikirkegruppa gjør skal prioriteres etter hva som er nødvendig for å være det Gud kaller oss til akkurat nå.

Frikirkegruppas leder, Geir Øystein Andersen, har høsten 2002/våren 2003 deltatt på fire ukers Menighetsplanterskole. I den forbindelse ble det laget en oppgave, som kan være nyttig bakgrunn for informasjon og utfordring. En særlig konkret utfordring ligger i punkt m) Skisse til framdrift – sjekk den!

Menighetens livssyklus

Det finnes mye fagstoff og erfaringsmaterale på det å plante menighet. Her finner du livssyklusen til en reproduserende menighet - en menighet der disipler gjør disipler, der ledere gjør ledere, der menigheten gjør ny menighet. Språket i denne illustrasjonen er i fødselstermer, og - som du vil se - vår menighet er ennå ikke født...

Følg med – mer info vil følge i tiden fram til 13. mai.

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (24. september 2006)