Alpha kurs - 10. kurskveld

Tirsdag 8. april kl. 19.00 samlet Alpha gjengen seg igjen til kurskveld på Gamlegrendåsen skole. Tema for kvelden var: "Hvilken betydning har menigheten?". Det kom 20 personer.

Kvelden startet med kveldsmat. Nystekt pizza i mange varianter. Til kaffen ble det servert kake og litt snacks. Maten smaker godt på Alpha kurs.

Geir Øystein Andersen ledet kvelden. Siden det var den siste Alpha kvelden var det vemodig og godt på samme tid.

Kvelden tema var "Hvilken betydning har menigheten?". Jens Iver Jensen innledet med å snakke om noen vanlig feiloppfatninger av menigheten. Deretter tok han for seg hva menigheten er: 1-Guds folk, 2-Guds familie, 3-Kristi legeme, 4-Et hellig tempel og 5-Kristi brud.

Etter undervisningen var det gruppesamlinger. Det var satt av litt kortere tid til gruppene enn vanlig, fordi det etterpå skulle være litt ekstra informasjon. Siden det handlet om menigheten skulle arrangørene, Kongsberg Normisjon og Kongsberg Frikirkegruppe, presentere seg.

Etter at deltagerene hadde fått den informasjonen de trengte, ble kvelden avsluttet med at Sarita og Geir Øystein spilte og sang. Deretter var det takk for alt.

Hvis det er noen som ønsker å få tilsendt informasjon om de ulike arrangørene, hva som skjer etter Alpha kurset eller bare rett og slett ønsker å ta kontakt, send en mail til:
alpha@dinkirke.no