Alpha kurs - 9. kurskveld
 

Tirsdag 1. april kl. 19.00 samlet Alpha gjengen seg igjen til kurskveld på Gamlegrendåsen skole. Tema for kvelden var: "Helbreder Gud i dag?". Det kom 20 personer.

Kvelden startet med kveldsmat. Ferske rundstykker og mye godt pålegg. Til kaffen ble det servert kjeks og litt snacks. Maten smaker godt på Alpha kurs.

Åse Andersen innledet kvelden med å ønske alle velkommen til en litt annerledes Alpha kveld. Det skulle ikke være gruppesamlinger, men en felles forbønnshandling. Sarita sang en norsk tolkning av "Over the rainbow" og Jostein Gjære spilte til to lovsanger, før Jens Iver Jensen startet undervisningen.

Kveldens tema var "Helbreder Gud i dag?". Jens Iver fortalte fra egne erfaringer med helbredelse og JA Gud helbreder i dag. Noen stikkord fra undervisningen: Bibelsk grunnlag for helbredelse, både i det gamle og nye testamentet. Hvordan praktisere helbredelse ble også nevnt, gjør det enkelt og med kjærlighet, bønn er også en viktig del av helbredelsen. Konklusjonen var at man må vise utholdenhet.

Eksempel på hvordan man kan legge hendene på hverandre, demonstrert av Nikolai og Benjamin.Etter at undervisningen var ferdig ble det en liten pause. Åse samlet troppene igjen og forklarte hva som skulle skje. Mens det ble sunget lovsanger og Jostein spilte på sitt piano, ble det gitt mulighet for å bli bedt for av to bønneteam. Man måtte ikke være syk for å bli bedt for, men ha et ønske om å få forbønn for store og små ting i livet. Det ble en rolig og avslappet atmosfære, hvor mange benyttet seg av muligheten.

Åse avsluttet kvelden kl. 21.50, og minte om at neste gang (8/4) er siste kurskveld.

 

Relaterte linker

Oppsummering av undervisningen (Powerpoint presentasjon)
Informasjon om Alpha kurs på Gamlegrendåsen

  

 

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)