Minimesse 16. mars

Kongsberg Frikirkegruppe inviterte til Minimesse søndag 16. mars kl. 12.00 i Fritidslokalene på Gamlegrendåsen skole.

Tanken bak Minimessa var å lage en inspirerende gudstjeneste for både deltagere og arrangører. I døra ble vi møtt av Brede H. Wallumrød og Merete Carlsson. De ønsket oss velkommen.

Inne i lokalene yret det av liv, det var mange barn som også hadde tatt turen til Minimessa. Totalt var det rundt 10 barn og 15 voksne.

Åse Andersen ledet Minimessa og tok oss med på lovsangen. Cathrine Hvasshovd leste lesetekstene. Før søndagens tekst skulle leses var det to barn som bar opp en bibel og et lys. Deretter sang alle barna "På bordet ligger boken". Etter at denne sangen var ferdig kom det en liten kar (kosedyr) og inviterte alle barna med på et eget opplegg.

Geir Øystein Andersen holdt en kort andakt fra søndagens tekst som var hentet fra Matteus kapittel 15 og versene 21-28. Dette stykket handlet om en kvinne som bad Jesus helbrede sin syke datter.

Geir Øystein Andersen og Sarita Wallumrød fremførte sangen "Pust fra himlen"

Etter andakten sang vi noen flere lovsanger og tok opp en kollekt til "Kirken på Åsen".

Når Minimessa var slutt, ble alle invitert til å være med på kirkekaffe. Kaker, boller, frukt m.m. stod på bordene sammen med kaffe og juice.

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (24. september 2006)