Alpha kurs - 5. kurskveld
 

Tirsdag 4. mars kl. 19.00 samlet Alpha gjengen seg igjen til kurskveld på Gamlegrendåsen skole. Tema for kvelden var: "Hvordan og hvorfor kan jeg be?". Det kom 16 personer.

Kvelden startet med kveldsmat. Ferske rundstykker med ost og skinke ble servert. I tillegg var det en frisk salat. Kaffe og kake til dessert. Maten smaker godt på Alpha kurs.

Sarita Wallumrød sang "Pust fra Himmelen" til innledning før Geir Øystein Andersen ledet oss videre. Han minte om den utdelte bibelleseplanen "30 dager" og oppfordret til å bruke den som et supplement til Alpha kurset. Litt informasjon om Alpha weekenden ble også presentert og påmelding ble gjort i pausa.

Kveldens tema var "Hvorfor og hvordan kan jeg be?". Jens Iver Jensen underviste og han snakket om hva bønn er, hvorfor vi skal be, om Gud alltid svarer på bønn og hvordan vi skal be. Deltageren fikk mye å tenke på.

Etter undervisningen ble det en liten pause før gruppesamlingene. I gruppene snakket man om kveldens tema og kom fram med de spørsmålene som dukket opp underveis.

Geir Øystein avsluttet kvelden kl. 21.50 og minte om Alpha weekenden som holdes 14. og 15. mars. Sett av datoen.

 

Relaterte linker

Oppsummering av undervisningen (Powerpoint presentasjon)
Informasjon om Alpha kurs på Gamlegrendåsen

  

 

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)