Alpha kurs - 4. kurskveld
 

Tirsdag 18. februar var det tid for Alpha kurs igjen. Tema for fjerde kurskveld var "Hvorfor og hvordan bør jeg lese i bibelen?". Det kom 18 personer.

Kvelden startet med kveldsmat. Ferske rundstykker og et assortert utvalg med pålegg ble servert. Kaffe og kjeks til dessert. Maten smaker godt på Alpha kurs.

Kvelden ble ledet av Jens Iver Jensen. Til innledning sang Sarita Wallumrød og Geir Øystein Andersen "Dei finaste ord". Etter at Sarita hadde sunget den en gang ble alle med.

Kveldens tema var "Hvorfor og hvordan bør jeg lese i bibelen?". Dette var den første kvelden med Geir Øystein Andersen som foreleser. Han snakket om hvordan Gud har talt gjennom det som står i bibelen, men også at han taler til oss idag gjennom det som står der. Ordet er levende!

Etter undervisningen ble det en liten pause før gruppesamlingene. I gruppene snakket man om kveldens tema og kom fram med de spørsmålene som dukket opp underveis.

Jens Iver avsluttet kvelden med å informere om at det er 14 dager til neste Alpha kurs pga. vinterferie og delte ut en bibelleseplan for 30 dager. Han minte også om Alpha weekenden som holdes 14. og 15. mars. Sett av datoen.

 

Relaterte linker

Oppsummering av undervisningen (Powerpoint presentasjon)
Informasjon om Alpha kurs på Gamlegrendåsen

  

 

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)