dinkirke.no rundet 800 treff

29. januar 2003 rundet dinkirke.no 800 treff. Det er antall besøkende på sidene våre siden oppstarten 10. oktober 2002. Antall besøk har til tider variert, men tallene viser at noen kikker innom sidene våre med jevne mellomrom.

Sist det ble foretatt en nærmere kikk på besøkstallene var etter Aksjon Åsen i høst. Da hadde dinkirke.no 470 treff i november, rundt 12-15 hver dag. Etter at aksjonen ble avsluttet har også besøkene minket.

I gjennomsnitt er det nå cirka 5 som besøker oss hver dag og vi håper gjennom Alpha kurs lanseringen og andre arrangementer i løpet av våren at vi skal greie å få opp besøkstallene igjen.

dinkirke.no er stadig i utvikling og vekst. Har du noen tips eller forslag, send dem gjerne inn til oss her.

Vi takker for alle som har vært innom våre sider og håper dere fortsatt vil besøke oss på dinkirke.no.

Tall og fakta

Totalt antall besøk pr. 3. feb. 2003 818
Høyeste i løpet av en dag 33
Laveste i løpet av en dag 1