Alpha kurs - 1. kurskveld
 

Tirsdag 28. januar gikk startskuddet for Alpha kurset på Gamlegrendåsen. Arrangørene var spente og deltagerne var nysgjerrige. Det møtte opp totalt rundt 25 personer, inkluderte ledere og deltagere.

I døra ble deltagerne møtt av et hyggelig fjes og noen hyggelig ord fra Merete Carlsson. Hun delte ut navnelapper og informerte litt om kvelden. Det er ålreit å ha navnelapper, da slipper man å spørre hver etter navnet hver gang. Og det er litt enklere å starte en samtale.

Lokalene, på Gamlegrendåsen skole fløy A, var rigget opp med scene, lyskastere og lydanlegg. Det var fordi klassene i denne fløyen setter opp et teaterstykke. Neste kurssamling vil det ikke være noen kulisser igjen, men atmosfæren vil nok fortsatt være veldig hyggelig og imøtekommende.

Kveldends tema var "Hvem er Jesus?". Jens Iver Jensen underviste om hvilke bevis det finnes for at Jesus virkelig har levd, hva han sa om seg selv og om han sto opp igjen fra de døde. Etter undervisningen ble det en liten pause før gruppesamlingene. Tre grupper med omtrent 8 personer i hver gruppe. I gruppa snakket man om kveldens tema og kom fram med de spørsmåla som dukket opp.

Til slutt ble det en fellesavslutning hvor tilbakemeldingen var positiv på første alphakurskveld. Kvelden ble ledet av Geir Øystein Andersen, som flere kjente igjen fra Alpha middagen.

 

Relaterte linker

Oppsummering av undervisningen (Powerpoint presentasjon)
Informasjon om Alpha kurs på Gamlegrendåsen

  

 

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006)