Norges største middagsselskap
 

Fredag 24. januar ble det arrangert Alpha-middag på over 350 steder over hele Norge. I Kongsberg ble middagen holdt på Lågdalsmuseet, hvor de tre lokale kursarrangørene hadde slått seg sammen. Det kom nærmere 70 stykker på middagen.

Lokalt samarbeid
De tre lokale kursarrangørene fra Kongsberg og omegn gikk sammen om å holde Alpha middagen på Lågdalsmuseet. Ved å forene krefter ble det mindre jobb på de enkelte arrangørene.

God mat var viktig
Etter at deltakerne hadde satt seg informerte kveldens konfransiser Geir Øystein Andersen om at det skulle bli servert god mat og en smakebit på Alpha kursene. Settingen var også veldig hyggelig med fine langbord dekket med ulike blomster dekorasjoner. Det var kelnere som serverte maten, både forrett og hovedrett. Hovedretten var oksestek. Under middagen og mellom innslagene kom Andersen med vitser og holdt en trygg hånd om arrangementet. Kvelden ble avsluttet med kaffe og mange gode kaker.

Kristendommen: Kjedelig, irrelevant og usann?
Det var tittelen på hovedinnlegget. Jon Dyrdal skulle gi en smakebit på Alpha og noen gode svar på denne påstanden. Etter litt klabb og babb med presentasjonen fikk han presentert innlegget. Det var også et kort intervju med to personer som hadde gått Alpha kurs tidligere.

ALPHA-betet
En presentasjon av ALPHA-betet hører med på en slik kveld. Alle bokstavene har en betydning for hva et Alpha-kurs blir. Til slutt på kvelden ble de tre kursarrangørene presentert litt nærmere.

 

Relaterte linker

Informasjon om de ulike arrangørene
Presentasjon av ALPHA-betet

Informasjon om Alpha-kurs på Gamlegrendåsen
Forhåndsomtale i Laagendalsposten

 

Bilder
Her er noen bilder fra kvelden. Fotografen beklager at bildene er litt mørke.

2401_011.jpg (27579 bytes)     2401_012.jpg (29979 bytes)     2401_015.jpg (24795 bytes)     2401_016.jpg (31487 bytes)    2401_018.jpg (14533 bytes)

 

Publisert av: Jan Georg Skuggedal (søndag, 24. september 2006) Fotograf: Jan Georg Skuggedal